Επιστροφές – Αλλαγή

Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν με ένα διαφορετικό μέσα σε 14 ημέρες από την παραλαβή της αρχικής σας παραγγελίας, εφόσον το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο, διατηρεί άθικτη τη συσκευασία του και το κουτί του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα της νέας αποστολής καλύπτονται από εσάς. Αν η αλλαγή οφείλεται σε λάθος της εταιρίας, τα αντίστοιχα έξοδα καλύπτονται από εμάς.
*Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης.

Υπαναχώρηση

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρία. Η εταιρία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Εγγυήσεις

Τα περισσότερα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών, μέσω των επίσημων αντιπροσώπων του εκάστοτε κατασκευαστή. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις προϊόντων που καλύπτονται από εγγύηση 1 έτους σύμφωνα με την οδηγία του κατασκευαστή τους.

Διεύθυνση Επιστροφής Προϊόντων

Αφοί Πάζη
Καπετάν Χάψα 58, Θέρμη Θεσσαλονίκης
Τκ 570 01
Τηλ: 2310466655