Τρόποι αποστολής

  • Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται σε όλη την Ελλάδα από εταιρία courier με χρόνο παράδοσης 1-5 εργάσιμες μέρες.
  • Για βάρος έως 2 κιλά το κόστος αποστολής είναι 2,80€ και για κάθε παραπάνω κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση +1,50€. (Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή υπάρχει επιπρόσθετο κόστος 2,80€.)
  • Για τα βαριά και ογκώδη προϊόντα προτείνουμε αποστολή με μεταφορική εταιρία της επιλογής σας. Η αποστολή με μεταφορική εταιρία θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης, οι παραγγελίες προπληρώνονται και η χρέωση είναι του παραλήπτη. Για το κόστος των μεταφορικών θα ενημερωθείτε από τον μεταφορέα της επιλογής σας.
  • Στην περίπτωση αγοράς με την επιλογή “Κατάθεση σε τράπεζα” η παραγγελία θα αποσταλεί αμέσως μετά την κατάθεση. Αν η κατάθεση του ποσού εξόφλησης της παραγγελίας σας δεν επιβεβαιωθεί σε τραπεζικό μας λογαριασμό εντός 5 εργάσιμων ημερών (από Δευτέρα έως Παρασκευή) η παραγγελία ακυρώνεται.
  • Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα Ταβάκη 49, Θέρμη.

Δωρεάν Μεταφορικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων.

Παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, με παραλαβή της παραγγελίας σας από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας στην περιοχή σας.
Οι κατηγορίες με δωρεάν μεταφορικά είναι οι εξής:

Οι παραγγελίες αυτές πρέπει να προπληρωθούν με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με κατάθεση σε τράπεζα και δεν ισχύει η επιλογή της αντικαταβολής. Για παραγγελίες άνω των 300€ και με χρήση πιστωτικής κάρτας, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης σε έως 3 άτοκες δόσεις.

Δυσπρόσιτες περιοχές

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση δεν γίνεται στην διεύθυνση που μας έχει υποδείξει ο πελάτης αλλά στην πλησιέστερη διεύθυνση του συνεργάτη του δικτύου της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε. Συνεπώς, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του από την διεύθυνση που θα του υποδείξουμε η οποία θα είναι η πλησιέστερη δυνατή ανάλογα με τον ΤΚ που θα μας δώσει στην παραγγελία.